Om oss.

748.327 timmars utveckling i bagaget. Minst.

Sedan starten 1979, i Luleå, har vi utvecklat och marknadsfört affärs- och kassasystem. Redan då var vårt fokus riktat mot fackhandeln.

Efter det har utvecklingen gått framåt i rasande fart. Idag utvecklar vi butiksdatasystem för hela den nordiska detaljhandeln. Vi levererar affärssystem och butiksdata som förenklar och effektiviserar för användarna.

Allt vi utvecklar gör vi i nära samarbete med våra kunder. Vi lyssnar hela tiden på deras önskemål och kombinerar dessa med vår långa erfarenhet i branschen. Vi är särskilt vassa på kompletta lösningar för fackhandelskedjor – faktiskt ledande.

Ystad – Luleå tar bara några sekunder.

Våra kunder är allt från enskilda butiker till större kedjor med hundratals anslutna butiker. Totalt har vi 1 700 kunder fördelade över hela Sverige. Med vidsträckta berg, mycket vatten och milslånga skogar blir det ibland långt mellan städer och samhällen. Men för oss har det aldrig varit ett problem – med rötter i Norrbotten är det en naturlig del i arbetet. Dessutom, sedan 2016, är långa avstånd ett minne blott då vi tillhandahåller våra tjänster i molnet. Så numera levererar vi och ger support direkt när behovet uppstår – vi är aldrig längre bort än en uppkopplad dator eller telefon. 

Velkomin Ísland!

Velkommen Norge!

Tervetuloa Suomi!

Velkommen Danmark!

Att vi levererar allt i molnet gör att det finns starka fördelar för er som har verksamhet i våra grannländer. För var du än befinner dig i Norden, med vårt butiksdatasystem i ryggen, kan du skapa full kontroll och bättre lönsamhet i din verksamhet. Vi ser till att dina affärer fungerar smidigt. I alla kanaler. Var du än är. Var kunden än är. En fantastisk känsla helt enkelt. 

Passa på, ring eller maila oss! Ta chansen, du får åtminstone ett trevligt samtal. Eller kanske ännu bättre, en hållbar investering för framtiden.

En leverantör med större flexibilitet är svår att hitta.
Välkommen in i framtiden med FDT!

Fråga på!

Ring 0920-24 33 00 eller maila: